Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Normális bugyit szagolgatni?
Figyelt kérdés
Sokszor van hogy bugyit szagolgatok mert izgato, de nem tudom hogy ez normális e2024. jan. 11. 21:27
2/13 anonim válasza:
Naponta van itt olyan kérdés, amiben lányok akarnak használt bugyit eladni. Szóval nem csak te szoktad szagolgatni.
3/13 A kérdező kommentje:
A barátnőmét bocs azt elfelejtettem kiirni
2024. jan. 11. 21:30
4/13 Lazy Lover válasza:
Igen normális én is sokat szagoltam maszturbáltam a bugyijára
5/13 anonim válasza:
Igen a pin@lyuk illata minden hetero pasi számára izgató.
7/13 anonim válasza:
Anyád a barátnőd? Tuti hogy incel vagy. De anyád nem engedi, hogy megcsináld, te beteg kis töpszli
8/13 anonim válasza:
Haver ebben a kérdésben csak egyetlen ember véleménye számít: a csajodé, akinek szagolgatod a bugyiját. Ha neki normális és tetszik, akkor okés. Ha nem tetszik neki akkor meg nem okés.
9/13 anonim válasza:
A muterét meg a nagyiét szagolgasd.
10/13 anonim válasza:
24 lány vagyok, eddig majdnem minden partnerem szagolgatta, vag legalább tapogatta a bugyimat. Volt aki fiókomból is kivette, vagy a szárítóról szedte le. egy különbség volt csak, volt aki csak a tiszta, volt aki pedig a használt bugyimra mozdult rá. Érdekes jelenségként említem, hogy a kisöcsém kb 10 éves barátai is érdeklődést mutattak már a száradó bugyim iránt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!