Szeretem szagolgatni a menstruációs véremet. Ez mennyire normális? :D
Olyan érdekes szaga van. Nem lehet hasonlítani semmihez, talán ezért is kellemes számomra.
De mitől lehet, hogy jólesik, mikor undorodnom kéne tőle?
1# Mert ösztönösen bele van kódolva minden élőlénybe, hogy ami baktériummal teli, attól undorodnunk kell, védőmechanizmus betegségekkel szemben.
Ízre viszont undorító. Vas íze van, de nagyon durván. Csak az illata tetszik. Így olyan, mint a sampon. XD
Most nem mondod komolyan, hogy kóstolgatod a menstruációs véredet? Ilyet más is csinál és csak nekem fura?
Biztos nem egy olyan pasi vagy, aki erről fantáziál?
Jól van, te tudod.
Csak akkor a kérdésedet nem értem. Illetve értem most már hogy kamu. Azt kérdezed, hogy mennyire normális, ha megszagolod a menstruációs véredet. Miközben most meg azt írod nics abban semmi ha kóstolgatod. Hát akkor mi a kérdés? :)
Ne haragidjatok,tudom,hogy ez egy nagyon regi kerdes,de most akadtam rá,es komolyan mondom ez volt a napom fenypontja...nyeritek a nevetestol es mar a fiam is felkelt ram 🤣🤣🤣🤣
Csupan megkostolta.uram jezus.😂😂😂
Mai napig megszaglászom, mert viccen kívül, nagyon kellemes az illata.
Örülök, hogy viccesnek találtad, számomra már megszokott dolog. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!