Szerintetek ez normális? 6napja volt menstruációm és most megint vérzek. Többi lent.
Kicsit későn válaszolok, de hátha mással is történt ilyen...
Elmentem végül nőgyógyászhoz, megvizsgált, elküldött vérvételre is és sajnos mint kiderült valóban elvetéltem...:( Mint utólag kiderült, policisztás ovarium-om van. Ha valaki nem tudná, ez annyit jelent, hogy sok kis ciszta van a petefészekben, és emiatt alakult ki a vetélés, ha nem kezelik időben meddőséget is okozhat. Hála istennek nekem még úgy ahogy szerencsém volt, mert időben mentem orvoshoz és tudják kezelni. Ehhez még párosult nekem egy kis medencei gyulladás is, hogy még izgalmasabb legyen a dolog. Nehéz volt az elején, de a fájdalmak elmúltak. A lelkem még fáj, de míg élek fog is. Bűntudatom is van eléggé, mert nem tudtam, hogy terhes vagyok, még nagyon az elején voltam és menstruáltam is. Ha tudom, hogy várandós vagyok, jobban vigyázok mindkettőnkre. Egy életre szóló lecke volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!