Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok mit tennétek, ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok mit tennétek, ha nyáron SUP-ozva azt vennétek észre,hogy egy másik SUP-on egy pasi meztelenül napozik(evez, pihen stb)?

Figyelt kérdés
Távolabb a strandtól, pl egy nádas mellett, vagy kiesőbb vizeken...

2024. jan. 11. 14:11
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
32%
Mikor gólyatáborban voltunk a Velencei tó mellett, volt egy olyan 25-30 közötti pasas aki ezt csinálta, de nem csak SUP-on, hanem kb mindenhol. Aztán már megbeszéltük, ha megint látjuk, alá rúgunk. Mert simán mászkált ott a parton meztelenül, volt aki meg is kergette :XD
2024. jan. 11. 17:50
 12/22 anonim ***** válasza:

Mi is az a SUP?

F/63

2024. jan. 12. 06:56
 13/22 anonim ***** válasza:
83%

12-es: olyan mint egy szörf deszka. Állva szoktak rajta evezni, vagy térelve, ülve, ha úgy a kényelmesebb. De napozni is lehet rajta. :-)

Sztem ha ilyet látunk a vízen, az nem biztos, hogy sz*t*r vagy b*z*. Azoknak nem ez a jellemzőjük. Simán csak egy napimadó. Hagyni kell békében és tovább menni. Én is ezt tenném. Jót tesz a testnek, ha mindenhol éri a napsütés.

2024. jan. 12. 07:15
 14/22 anonim ***** válasza:
19%

13:

Egy "napimádó" is vehet fel ilyen helyen egy fecskefürdőt, egyébként közszemérem sertés, vagy olyan helyen nudizzon, ahol eltud bujni, egyébként egy magamutogató pöcs.

2024. jan. 12. 09:05
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

14

Nem, ez pont nem az. Egyébként olyan nincs már, amit írtál. A pontos neve "szeméremsértés", mert rájöttek, hogy a köznek nem lehet szemérme.

Na de lényeg ,hogy sima meztelenséggel nem valósítasz meg szeméremsértést. Annak feltétele, hogy valamilyen szexuális vágy felkeltése is legyen benne, azaz ha szexelsz közterületen vagy éppen önkielégítesz közterületen, az igen. De a snassz meztelenség nem.

Ha mégis cirkusz lenne belőle, akkor inkább garázdaságnak szokták bekategorizálni jogilag.

2024. jan. 12. 12:14
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

Annyira nem a kérdéshez kapcsolódik, nem is vagyok lány, de szerintem sincs ezzel baj, ha tényleg egy eldugott helyen vagy a parttól távol csinálja ezt valaki. Én biztos nem szólnék rá, igazából nem zavarna, se férfi se nő meztelen napozása. Tovább mennék, vagy másfele venném az irányt. Ennyi. Nem kell ezt felfújni, elvégre nem egy áruház közepén meztelenkedett.

Egy történet:

Pár éve aug. 20-i tűzijátékot a Balatonparton, a strandon néztük. Közben meg egy középkorú nő jött ki a vízből egy szál semmiben. Ez este 10 órakor volt, ha nem aug. 20. van, akkor kisebb a forgalom, erre biztos nem gondolt. De azonkívül, hogy egymásra néztünk nem különösebben háborodtunk fel. Nem hívtam rá a rendőröket, mert nem tett semmi zavarót.

A kutyájukat a strandta sz@rató emberekre annál inkább kihívnám a rendőrt, jobban felháborít, mintha valaki egy kieső részen meztelenkedik.

2024. jan. 12. 14:30
 17/22 anonim ***** válasza:

16!

Íratlan szabály, hogy az éjszakai fürdőzés a Balatonban csak meztelenül lehet.

2024. márc. 20. 18:43
 18/22 anonim ***** válasza:

Hogy hogy mit?

Természetesen leszopnám.

2024. márc. 20. 18:43
 19/22 anonim ***** válasza:
0%

15ös.

A saját kertedben sem lehetsz meztelen. Csak ott ahol ez engedve van ill ha nem láthatja más

2024. márc. 21. 11:19
 20/22 A kérdező kommentje:
19-es. Egy tudatlan barom vagy. A kertemben azt teszek amit akarok
2024. márc. 21. 12:35
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!