Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hetero pasik mit szólnátok ha...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hetero pasik mit szólnátok ha egy fiú barátotok szeretne ezt azt csinálni veletek és közeledne, simogatna titeket?

Figyelt kérdés
Inkább meleg férfi vagyok, van egy cuki helyes haverom. Ő azt hiszi én is hetero vagyok de nem, jó lenne kis kézi munka esetleg cumi.. ti belemennétek barátotok kedvéért?
2024. jan. 11. 10:59
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem nyitott rá, nem fog bele menni semmibe, ellenben egy haverral kevesebb lesz körülötted!
2024. jan. 11. 11:04
 2/21 anonim ***** válasza:
16%
Elvinném szakterápiára, ahol kikezelik a természetellenes hajlamát!!
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Első körben finoman közölném vele, hogy teljesen hetero vagyok, második körben ha nem érti meg a nemet vagy nekiáll nyúlkálni akkor már nem finoman közölném.
 4/21 anonim ***** válasza:
22%

Én heteróként kíváncsi vagyok milyen lehet. Ha megvan a szimpátia, én belemennék egyszer.

Óvatosan hozd fel a dolgot beki. Akár kis iszogatás közben poénként felvezetve. Hátha ő is olyan mint én.

5/21 A kérdező kommentje:
4. Le is cumizhatna?
2024. jan. 11. 11:09
 6/21 anonim ***** válasza:
84%
Figyelj ide Heterók közt ilyen nincs
2024. jan. 11. 11:10
 7/21 anonim ***** válasza:
89%
Szintén első körben finoman közölném, hogy erre nem vagyok vevő. Ha nem ért a szép szóból, akkor jöhet a kevésbé finom közlés.
2024. jan. 11. 11:14
 8/21 xKakashix ***** válasza:
100%
Durranna a riasztó pisztoly.. 😂 Amúgy meg milyen barát vagy, ha nem mondod el neki azt, hogy nem vagy heteró, ha jó barátok vagytok nem fog másképp hozzád állni mint előtte, de ha ő deríti ki ezt és váratlanul éri, ne számíts semmi jóra.
 9/21 anonim ***** válasza:
65%
#4 csak a fogalmaz tisztázása végett, ha kíváncsi vagy rá milyen lehet akkor te nem heteró vagy hanem biszex 😂
 10/21 anonim ***** válasza:
16%
Kinyírnám, vagy a farkát úgy tönkre tenném, hogy még vizelésre se tudja használni..
2024. jan. 11. 11:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!