Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok/feleségek mit szólnátok...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok/feleségek mit szólnátok ha a barátotok/férjetek ilyesmit kérne?

Figyelt kérdés
Van egy lány az utcában, néha beszélgettünk, feleségemmel is jóba van. Azt akarom, hogy összebarátkozzunk vele jobban és belevigyük néhány szituációba. Például engem izgatna ha úgy szopna le a feleségem ha a másik csaj is a szobában van stb. 0 veszélyt jelent a csaj a házasságunkra, nem csalnám meg vele a párom és ezt ő is tudja. 30 év alattiak vagyunk mindannyian.
2022. aug. 2. 14:29
 1/8 anonim ***** válasza:
44%
Én csak a kulcslukon szeretnék leskelődni.Józsi bácsi 64F
2022. aug. 2. 14:30
 2/8 anonim ***** válasza:
84%
Simán benne lennék...
2022. aug. 2. 14:31
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Siman működhet, csak beszeljetek meg
2022. aug. 2. 14:33
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Engem is izgat (férfiként) ilyen dolog, de egy dolgot nem értek, olyan csaj aki 0 veszélyt jelent a házasságunkra nem is kívánok és akkor azt sem kívánom, hogy csaj nézze, ahogy leszop a feleségem. Így ez kissé érthetetlen.
2022. aug. 2. 14:57
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodj meg, meg ha a feleseged bele is menne a csaj dzinte 100%, hogy nem fog.
2022. aug. 2. 15:10
 6/8 anonim ***** válasza:
60%

Józsi bácsi inkább a nyugdíjasklubban leselkedjen!

Mire számítasz vénember??

2022. aug. 2. 15:41
 7/8 anonim ***** válasza:
Én biztosan nem mennék bele. Se a feleséged helyében, se a szomszédlány helyében.
2022. aug. 2. 17:00
 8/8 anonim ***** válasza:
Volt valami azóta?
2024. jan. 22. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!