Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, mit szólnátok ha jó...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, mit szólnátok ha jó fiú barátotok, haverotok megkérne, had fogja meg a melleitek, mit reagálnátok, volt akivel történt ilyen, ruhán keresztül vagy meztelenül?

Figyelt kérdés
2023. aug. 1. 11:45
 1/9 anonim ***** válasza:
75%
Ez nagyon egy szűz kisfiús kérdés. Én is volt, hogy megkérdeztem gyerek koromban a csajtól, szabad-e megcsókolni? Addig, amíg hanyatt lökött egy csaj, és lenyomta a torkomon a nyelvét. Ekkor jöttem rá, hogy az ilyesmit nem kérdezgetni kell, hanem csinálni.
2023. aug. 1. 11:52
 2/9 anonim ***** válasza:
30%
Szó nélkül elfordulnék és elsétálnék, aztán egy ideig nyilván kerülném, az viszont biztos, hogy nem egy embernek mesélném el, hadd készüljenek fel, hogy közénk került egy perverz kisfiú, aki az alapvető illemet sem volt képes elsajátítani.
2023. aug. 1. 11:56
 3/9 anonim ***** válasza:
95%
Ha nincs kölcsönös vonzalom, akkor ez sértő, átlépsz vele egy határt, a barátságnak annyi.
2023. aug. 1. 12:09
 4/9 anonim ***** válasza:
94%

Egyszerűen elutasítanám.

Ha tovább próbálkozna akkor megszakítanám a kapcsolatot vele.

2023. aug. 1. 13:07
 5/9 anonim ***** válasza:
85%
Nekem egy lány barátom mondta részegen, hogy fogjam meg a mellét. Nem voltam rá hajlandó. Egy barátomnak nem fogdosom a nemi szerveit.
2023. aug. 1. 13:33
 6/9 anonim ***** válasza:
95%
Tini korunkban megtörtént. Engedtem. Megnézte megfogta, adott rá egy puszit és annyi. Nem egy nagy történet.
2023. aug. 1. 13:38
 7/9 anonim ***** válasza:
91%
Legjobb fiú barátommal már fürödtem is együtt meztelenül 😅
2023. aug. 1. 19:49
 8/9 anonim ***** válasza:
6 mit reagáltál volna ha elkezdi rendesen szopogatni?
2023. aug. 3. 00:21
 9/9 anonim ***** válasza:
83%
Volt rá példa..megengedtem neki..25N
2023. aug. 5. 12:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!