Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők, milyen gyakran fordul veletek elő ilyen?
Figyelt kérdés
Megláttok az utcán vagy akárhol
egy jó pasit és arra gondoltok, hogy annyira leszopnátok
jan. 10. 14:19
1/12 anonim válasza:
Viszonylag sűrűn. Ügyfelekkel dolgozom, van pár akiről ábrándozom. Régen tömegközlekedési eszközön is volt ilyen. Egyszer egy ilyen pasival épp összeakadt a szemem a villamoson. Később lett belőle szex miután elérhetőséget cseréltünk. 26n
2/12 anonim válasza:
Lehet, hogy én nem vagyok jó pasi, de szerintem ilyen nő nincs.
3/12 anonim válasza:
Semennyire. Előbb ugrik be az, hogy milyen lenne vele a szex, vagy milyen jó lenne ha a szája lent lenne és a szemével a szemembe nézne, minthogy "milyen jó lenne leszopni..."
4/12 A kérdező kommentje:
2, van
jan. 10. 14:48
5/12 anonim válasza:
Soha. Nem számít mennyire néz ki jól, nem az lesz az első gondolatom, hogy teljesen viszonzatlanul kielégítsek egy idegent.
6/12 anonim válasza:
Ha nő lennék és ribizli akkor tuti csak ezen járna az eszem.
7/12 anonim válasza:
Inkább arra, hogy vajon milyen a farka. De a szopásról nem fantáziálgatok, mert az nektek öröm, nem nekünk. Pedig szeretem csinálni, ha tetszik valaki, de azért nem az első számú fantázia... :D
8/12 A kérdező kommentje:
7, milyen farokra vágysz?
jan. 10. 15:32
10/12 anonim válasza:
6. Válaszodbol az gyanithato, hogy bár nem nö vagy,talán csak "ribizli" de az eszed igy is csak ezen jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!