Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran fordul elő veletek, hogy már az első randin is van szex?
Figyelt kérdés
2022. nov. 4. 13:16
1/19 anonim válasza:
25 éves korom előtt gyakran. Most már az első 1-2 hónapban nem szexelek. Szeretném először megismerni a partnert.
26N
2/19 anonim válasza:
Sosem fordult még elő, én jobban szeretem megismerni előtte az adott személyt.
3/19 anonim válasza:
Eddig kb olyan 12 lánnyal randiztam, abból 7tel feküdtem le, 4gyel első talin,2vel második talin(bár dugás nem mindig volt rögtön). 3 kapcsolat lett. 1 szórakozóhelyről többi társkeresőről volt.
22F
4/19 anonim válasza:
soha nem történt ilyen, nem szeretem elkapkodni a dolgokat
5/19 anonim válasza:
Ha vki komolyan érdekel azzal nsm fekszem le első randin, akkor mindketten tudunk várni, ha tényleg nem csak szexet akarunk egymástól, hanem vmi mélyebbet
6/19 anonim válasza:
Nem volt még ilyen, nem is szeretném. 43F
7/19 anonim válasza:
Az első randin leggyakrabban csak egy szopásig jutunk,
de a másodiknál vagy legkésőbb a harmadiknál lekerül a bugyi is.
8/19 anonim válasza:
Ha mélyebbet akarsz, tedd szét jobban a lábad
9/19 anonim válasza:
Nekem most volt randim.
Moziba mentünk, a film felénél kb kimentünk a mosdóba, leszopott.
Aztán a film után a kocsiban dugtam
10/19 anonim válasza:
9-es, akkor két mozijegyért nyertél két aktust! Bolondnak is megérte! Bravo! Meg a nőnek is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!