Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen gyakran fordul elő veletek, hogy már az első randin is van szex?
Figyelt kérdés
2022. nov. 4. 13:16
11/19 anonim válasza:
Hát egyszer fordult elő, pont idősebb koromban. De nem volt jó, nem érte meg.
12/19 anonim válasza:
A filmet amúgy is megnéztem volna, szóval az én jegyem nem számít😅
14/19 anonim válasza:
De😅
A felénél volt egy negyed órás kitérő csak
15/19 anonim válasza:
#10 miért kéne pénzben mérni a szexet? Nem prostik vagyunk. Ha valakinek szexelni van kedve pusztán az élvezetért, akkor miért ne. Legalábbis én nem az alapján szoktam szexelni valakivel, hogy mennyit költ rám. Persze ha kapcsolatot szeretnék, nem csak szexet, az már más téma.
16/19 anonim válasza:
Kb. 25 nővel voltam eddig, ebből első randis szex 6-7 lehetett.
45F
17/19 NTBS válasza:
Nem sosem. Szerintem azért ahhoz elég alacsony önbecsülés kell, hogy valaki egyből odaadja magát.
19/19 anonim válasza:
Azóta volt pár izgalmas randink😅😅
A mozis vagyok
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!