Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok, veletek gyakran fordul elő, hogy szex után a férfi megkérdi ha tetszik-e a mérete, ha jobb volt vele mint az exeitekkel, hogy neki nagyobb vagy az exeiteknek?
Figyelt kérdés
2019. júl. 6. 13:06
1/9 anonim válasza:
Volt. Ilyen
Annyit szoktam erre mondani hogy -esekről nem illik beszélni ,ha rossz lett volna leállítottam volna.
Téma lezárva
2/9 anonim válasza:
Nem. Szerintem senki nem kérdez ilyet... elegge kinos és gaz lenne. Úgysem válaszolna erre senki őszintén szóval felesleges kérdés...18L
3/9 anonim válasza:
Ha ilyent kérdezne mély repülésbe kezdene a tetszési indexe.
Lehet az utolsó alkalom lett volna.
N
5/9 anonim válasza:
Nem, eddig senki se kérdezett erre ra.
6/9 anonim válasza:
Olyan volt, aki megkérdezte, hogy elégedett vagyok-e a méretével, de szerencsére senki nem firtatta az elődeiét. Teljesen felesleges lett volna. Ha van, valaki, akinek nem számít a méret, mert tudja, hogy semmi köze a jó szexhez, hát az én vagyok. :)
7/9 anonim válasza:
Szerencsére sosem fordult elő egyik se.
Nekem nagyon lelombozó lenne, ha ilyen méretkomplexusos, vagy magát az exekhez méregető kérdésekkel állna elő egy férfi az első szeretkezésünk után.
8/9 anonim válasza:
Férfiként eszembe nem jutna ez a kérdés... :D Ha valami baja van a partneremnek úgyis megmondja, ha meg nem, nincs is értelme annak, hogy együtt legyünk...
30/F
9/9 anonim válasza:
Az, hogy milyen volt, tetszik-e a farka, elégedett vagyok-e a méretével, már többször előfordult. Konkrétan az exekkel való összehasonlításra már kevesebben kérdeztek rá. Mindenesetre én ilyenkor meg szoktam mondani az igazat. Szóval azt is, ha a hossza vagy a vastagsága "csak" átlagos, de azt is el szoktam ismerni, ha tényleg nagy van neki, és az előző pasimnak vagy pasijaimnak kisebb volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!