Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A 16 éves öcsém rendszeresen leskelődik amikor fürdök, öltözök. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Esténként meg rendszeresen masztizik. Közös a szobánk. Mit tegyek? (18/L)jan. 10. 11:35
12/31 anonim válasza:
Én is szerettem kukkolni annó a nővéremet. Mondjuk 11-13 éves koromban, amikor még nem volt barátnőm. Ő 4 évvel idősebb, akkor már teljesen nőies volt, nagy mellek, szőrös punci (90-es évek), szexi popó. Igen, állt rá a pöcsöm nagyon! De csak vizuálisan vágytam rá, mivel mást lányt nem volt alkalmam akkor még meztelenül látni. Kamaszkori kíváncsiság volt. Ő is sejtette amúgy szerintem hogy lesem időnként. Egyszer a barátjával csinálta, de mindent láttam a kulcslyukon keresztül. Mintha direkt mutatni akarták volna, hogy hogy kell szexelni... 😁
13/31 anonim válasza:
Engem miért zavarna? a te öcséd, nem engem néz..
Amúgy meg vannak "kultúrák" ahol már meg is dugott volna, és most várnéd tőle a második puját. :D :D
14/31 anonim válasza:
16 évesen már azért annyira talpraesett voltam, hogy ne a nővéremre kelljen kiverni...
15/31 anonim válasza:
Egyszer véletlen essen le rólad a törcsi mikor előtte álsz. Akkor majd jól megnéz. Vagy úgy lesz vele hogy mindent látott és abba hagyja, vagy meg fog dugni. 50-50. Mindkettővel jól jársz.
16/31 anonim válasza:
Valld be nyugodtan, hogy izgat a dolog...! 😅
17/31 anonim válasza:
Egyszerűbb lenne néhány képet átadni neki esetleg egy videót, amin csak a lényeg látszik és utána talán lenyugszik. Mert így addig fogja dugni a szivacsot amíg ki nem lyukad.
18/31 anonim válasza:
Ne dőljetek be! A szokásos testvérek közti, szexuális dolgokra izguló, aberrált f@sz a kérdező!
19/31 anonim válasza:
Természetes hogy érdekli őt. Beszélni kell vele hogy neked ez nem oké.
Nem sértegetni kell csak beszélgetni vele.
Lehet hogy kellemetlen lesz neki, de neked is az hogy kukkol.
20/31 anonim válasza:
Beszélj vele erről. Egyébként fura, hogy egy szobában vagytok, a meztelenség viszont gondot okoz. Nekünk külön szobánk volt nővéremmel mindig is, mégis szoktuk látni meztelenül egymást.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!