Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szépnek tartod a saját pèniszed?
Figyelt kérdés
A kérdés azért született meg mert itt a GYK-n sokan büszkèlkednek a mèretükkel és szintén sokan meg arról panaszkodnak, hogy kicsinek találják.
Tehát azzal a mérettel,kinèzettel amit a termèszettől kaptál elégedett vagy?
#Tetszik, vagy sem?
jan. 9. 15:41
21/28 anonim válasza:
10-es vagyok, nem kötekedésnek, vagy bántásnak szántam, csak poén na😂
Ok lehet hülye poén, de nekem vicces volt, gondoltam hátha más is nevet a szar poénomon😂
22/28 anonim válasza:
#21 De nem voltál vicces, jól írod, max egy önszórakoztató gyökér.
23/28 anonim válasza:
Te vagy gyökér, mikor valakit annak nevezel agyhalott!😂
24/28 anonim válasza:
#23 Megint saját magadat röhögöd ki pubika, ha írsz egy hülyeséget, ami senkinek nem jön be, max neked, akkor vállald a felelősséget érte, hogy másnak véleménye van miatta, ő leírta a méretét, kinevetted, ne neked álljon feljebb, mert így csak nagyobb gyökér leszel. :-)
25/28 anonim válasza:
Én valahogy kifejezetten szépnek látom és elégedett vagyok vele, annak ellenére, hogy a mérete enyhén szólva se nagy.
26/28 anonim válasza:
Mióta metélt vagyok(kicsit több,mint 1éve),igen.
28/28 anonim válasza:
Én ugyan szingli pasi vagyok jelenleg,de nekem azok a nők,Hölgyek mondták,akikkel eddig együtt voltam,hogy szép(csupaszindenhol,mert borotválom),esztétikus,s vágyfokozó!
Tehát ezek alapján igen,én meg vagyok vele elégedve.
Bár sajna nem tudok spriccelni,csak ugymond kifolyik a cucc,s az sem sok.
Viszont szerintem ez nem sorsdöntő dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!