Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szépnek tartod a saját pèniszed?
Figyelt kérdés
A kérdés azért született meg mert itt a GYK-n sokan büszkèlkednek a mèretükkel és szintén sokan meg arról panaszkodnak, hogy kicsinek találják.
Tehát azzal a mérettel,kinèzettel amit a termèszettől kaptál elégedett vagy?
#Tetszik, vagy sem?
jan. 9. 15:41
1/28 anonim válasza:
17 cm, szerintem szép, és ez még nem túl nagy. Ki vagyok vele békülve :)
2/28 anonim válasza:
Összességében igen. Szerintem szép esztétikus a farkam. Nőknek is tetszett eddig. Talán egy picit lehetne hosszabb és vastagabb. (2-3 centi)
3/28 anonim válasza:
Kb minden párom akar képet róla úgy hogy közben markolta, és szerintem is jól nézet ki a kezükben :)
5/28 anonim válasza:
Szépnek de sajnos otthon már 7 éve nincs érdeklődés iránta. Ilyen egy tartós kapcsolat. :(
6/28 anonim válasza:
Nekem tetszik mert az enyém. A csajoknak tetszik. Hogy esztétikus e? Kb annyira mint egy comb vagy egy lábszár magában... ilyen szempontból sosem "gyönyörködtem" benne
7/28 anonim válasza:
Teljesen elégedett vagyok a kishaverral, szép is, átlagos méretű, és a csajok is szeretik, szóval nem van okom panaszra!
😜
16/5 egyébként
36/F
8/28 anonim válasza:
Egyáltalán nem vagyok elégedett.
12.5 max 13cm a hossza. Vastagságra nem emlékszem, de legalább vastag. Igaz, így elég hülyén néz ki, hogy rövid, és vastag.
Amúgy normálisan nézne ki. Nem görbül semerre legalább :D
9/28 anonim válasza:
Igen, teljesen elégedett vagyok vele. 21 centi, 5,5 centi széles, alakra meg görbületre szabályos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!