Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nők, nektek könnyen felment elsőre?
Előbb petting, aztán ha nagyon fel van izgulva a hölgy, akkor lassan, nagyon óvatosan kell behatolni... figyelve a visszajelzéseket.
Általában az első szexnél nincs nagy tűzijáték, ahhoz kell pár alkalom, hogy oldódjon a feszültség, egymásra tudjatok hangolódni.
Kezdjük így.
27 vagyok….
Ja tudom, ilyen idősen már nem merjen kérdezni az ember.
15
A korodat azért kérdeztem, mert azért ha nem vagy még 14, akkor talán elnézhető, hogy nem tudsz helyesen írni, és az is, hogy nővel sem voltál még, na de 27 évesen?..... :/
17
Keményen infantilis vagy, és az a baj, hogy hiába próbálkozol, ez így nem fog menni. Neked akkor a családi toxikus környezet rányomta a bélyegét a későbbi életedre. Hogy fogsz ebből kikecmeregni?
18. Miért vagyok infantilis? Ezt fejtsd ki kérlek!
Nem tudom nem nagyon találok lehetőséget hogy el tudjak menni. Úgy nem egyszerű, ha az utca van, mert a családodra nem számíthatsz, ha baj van.
19
"Úgy nem egyszerű, ha az utca van, mert a családodra nem számíthatsz, ha baj van"
Egyrészt ezért vagy infantilis. Egyébként a szüleidnek mi köze van a párkereséshez?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!