Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tennétek ilyen esetben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ilyen esetben heteroszexuális pasik?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy a kérdésemet rossz helyre írom, és igazából a "biszexualitás" kategóriában kéne elhelyezni, nem tudom.

A kérdésem lényege az, hogy mit tennétek, ha lenne egy meleg/biszexuális munkatársatok, osztálytársatok, vagy csak simán barátotok, akiről tudjátok, hogy ő meleg, viszont ő is tudja, hogy ti heterók, és ezt a dolgot nem tartaná tiszteletben.

Mindig bepróbálkozna nálatok "felszedős" klisés dumákkal, átkarolna titeket a semmiből az utcán, mindig gyanúsan közel lenne hozzátok a testével, arcával, esetleg fogdosná a feneketeket.

2024. jan. 8. 19:32
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Ez ugyanolyan szexuális zaklatás, mintha egy férfi akarna egy nőnél így "próbálkozni".

A különbség annyi, hogy ha egy meleg csinálja ezt nyilvánosan akár, az nekünk sokkal kellemetlenebb is lehet, hisz ha egy csinos nőt molesztálnak, akkor az "nem meglepő", bocsánat, tudom, hogy gáz, és undorító, de tényleg nem csodálkozom, mert szép a lány/nő. De azért ha egy pasinál egy másik hapsi próbálkozik, az nem csak kellemetlen, de morbid is.

Nekem speciel az. Ezért először szólok neki szépen. Aztán ha nem segít, akkor szólok csúnyán, és ha az sem, akkor ugyanúgy, mint az első válaszoló is írta, kap egy állast, vagy odakenem a falra. Persze én nem nyilvánosan fogom ezt tenni vele, mert megalázni nem akarom, ahogy például ő teszi ezt velem ha társasában, nyilvánosan "próbálkozik". Azért álljon meg a menet.

2024. jan. 9. 10:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!