Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Mit tennétek ilyen esetben...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tennétek ilyen esetben heteroszexuális pasik?

Figyelt kérdés

Lehet, hogy a kérdésemet rossz helyre írom, és igazából a "biszexualitás" kategóriában kéne elhelyezni, nem tudom.

A kérdésem lényege az, hogy mit tennétek, ha lenne egy meleg/biszexuális munkatársatok, osztálytársatok, vagy csak simán barátotok, akiről tudjátok, hogy ő meleg, viszont ő is tudja, hogy ti heterók, és ezt a dolgot nem tartaná tiszteletben.

Mindig bepróbálkozna nálatok "felszedős" klisés dumákkal, átkarolna titeket a semmiből az utcán, mindig gyanúsan közel lenne hozzátok a testével, arcával, esetleg fogdosná a feneketeket.

2024. jan. 8. 19:32
A kérdező szavazást indított:
Figyelmen kívül hagynám a próbálkozásait, úgy csinálnék, mintha nem történt volna semmi.
Azonnal leépíteném a barátságot, ez nekem nem fér bele.
Egyéb, leírom lent.
23 szavazat
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
97%
Valszeg hamar kapna egy állast..
2024. jan. 8. 19:41
 2/11 anonim ***** válasza:
24%
Szétkurnám a torkát és viszlát
2024. jan. 8. 19:42
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem haverkodnék vele többet. Ha nem tartja tiszteletben, hogy én heteró vagyok, akkor nem érdelmi meg a baráságomat.
2024. jan. 8. 19:50
 4/11 anonim ***** válasza:
83%
Szerintem két felnőtt ember ezt meg tudja beszélni.
2024. jan. 8. 19:57
 5/11 A kérdező kommentje:
#4 Én őszintén nem tudom mit tennék ilyen helyzetben, de nem is rólam, meg nem haveromról, ismerősömről van szó, csupán érdekel mások hogyan reagálnák le ezt az esetet.
2024. jan. 8. 20:06
 6/11 StevenUp ***** válasza:
100%
Alapból nem szeretem az emberi érintéseket. Munkahelyem csak négyszemközt elmondanám hogy álljon le. Ha ezt nem tudja betartani a következő inzultus után szájbaverném.
2024. jan. 8. 20:43
 7/11 A kérdező kommentje:

#6 Na akkor ezek szerint jól "megérintenéd" :D. (Nyugi vicc, amúgy igazad van.)

Az olyan melegekke semmi problémám akik tiszteletben tartják embertársaik határait.

2024. jan. 8. 20:49
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
Először figyelmeztetném, aztán megkapná a magáét, és ha kollega, és nem nyugodna, be is jelenteném, hogy zaklat. Semmi gondom nincs sem a melegekkel, sem a lezbikusokkal, az értetlen ostoba emberekkel van.
2024. jan. 8. 22:11
 9/11 anonim ***** válasza:
0%
Melegként én a srácot egy csapatépítőn ájulásig itatnám aztán felvinném a szobába ahol vagyunk s megdugnám istenesen majd a szájába élveznék..Nem is emlékezne rá…
2024. jan. 8. 22:13
 10/11 anonim ***** válasza:
41%
Mennyi álszent bak van itt te jó ég 🤣🤣🤣🤣 az az igazság ha egy férfinek nincs nője akkor hidd el simán ágyba menne egy meleggel is max 2 sör után 🤣🤣🤣
2024. jan. 9. 03:12
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!