Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miért nem akar szexelni?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem akar szexelni?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

A vőlegényemmel 10 éve vagyunk együtt. De a szexuális életünk egyre laposabb. Neki kisebb a libidója, az enyém nagyobb. Én minden nap tudnék szexelni, neki elég két hetente férfiként. Próbáltam már,

beszélni vele erről, megígérte hogy több alkalom lesz, többet fogunk de persze ebből nem lett semmi. Illetve, azt is mondta hogy vegyek egy vibrátort, mivel Ő nem egy latin lover. Észrevettem magamon, nehéz visszafogni magam, olyan férfi közelében aki megtetszik.

30/N

2024. jan. 8. 13:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
79%

Nálunk ugyanez volt a helyzet, csak fordítva. A (ex)barátnőm nem akart szexelni, ha mégis, akkor le akarta tudni az egészet 2 perc alatt.

Az elmúlt 2 évben lett ilyen, aztán kiderítettem, hogy félre ment a leányzó.

7,5 évet voltunk együtt.

Nincs kizárva, hogy nálatok is ez a helyzet.

2024. jan. 8. 17:51
 12/13 anonim ***** válasza:
25%
Baccál félrefele mert ez igy nem állapot!! Meg amúgy is mindenki tudja milyen hisztis tud lenni egy bacatlan p*csa és nehogy má az legyen hogy te vagy a hisztis p*csa
2024. jan. 9. 04:26
 13/13 anonim ***** válasza:
12. Te elmeroggyant vagy? Ez nem megoldás. Te menjél félre, ha ennyire nincs benned gerinc. Másokat ne biztass..
2024. jan. 9. 06:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!