Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha veletlenul beleakadok ugymond egy csajba,hogy mondjam el neki ,hogy 29 evesen szuz vagyok? Mostanra tudtam feldolgozni az ezzel jaro feszultseget es ugy erzem vegre tudnek ismerkedni es akar szexeln is.
Ilyen egyszerűen: tudod nekem nem volt még KOMOLY kapcsolatom.
Azt ne tedd hozzá hogy "nővel", mert arra gondol majd hogy bi/meleg vagy
Ja és hetero férfi vagyok, mielőtt valaki esetleg rám ír, ezt azért jobb ha tudja.
#3 voltam
Neked meg boldog új évet kívánok.
Látom megjöttèl és a mùlt évből hoztad magaddal a primitìv, bunkò stìlusod.
Igazi magyar vagy, le sem tagadhatnád.
Szerintem nem kell direktben rázúdítani. Egyáltalán mikor mondanád? Még a legelején? Első csóknál? Első pettingnél? Közvetlenül az aktus előtt?
Inkább annyi legyen a terv, hogy élvezed és lépésről lépsre haladsz vele. Aztán ha valahol ügyetlenkednél el lehet annyit ejteni, hogy "Bocs, nincs sok tapasztalatom ezen a téren."
Ha ezek után ő rákérdez, akkor persze mond el neki, de nem valószínű, hogy egyből ezt teszi.
Egy korodbeli nő már nem szívesen várja meg,míg a pasija beleszokik a szexbe, tapasztalatot szerez. A 30as csajok már arra vágynak,hogy jól megrakják őket, úgy igazán. Én végigjártam ezt az utat, szűz pasival, nem volt egyszerű. Ki is nyírta a kapcsolatot,pedig hányszor mondtam neki,hogy semmi gond, minden oké... Valljuk be, a szex létszükséglet, ha nagyon jó partnerrel csinálod,piszokjó. Annyi stresszforrás van a napjainkban,ha még a szexet is tanítgatni kell, az hangulatgyilkos.
Az is lehet,hogy elsőre nagyon ráérzel és mákod van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!