Amennyiben mĂ©g nem vagy 18 Ă©ves, a böngĂ©szĆd Vissza gombja segĂtsĂ©gĂ©vel hagyd el az oldalt.
đ AszexuĂĄlis embereknek milyen Ă©rzĂ©s, ha valaki meglĂĄtja Ćket ruha nĂ©lkĂŒl?
Mit gondolnak olyankor, Ă©s fĆleg mit Ă©reznek? Mennyi kĂŒlönbsĂ©g van szĂĄmukra (a szituĂĄciĂł megĂ©lĂ©sĂ©t tekintve) abban, hogy nĆ vagy fĂ©rfi lĂĄtja Ćket?
Esetleg mĂ©g lehetne tovĂĄbb bontani nemi identitĂĄs, ismeretsĂ©g jellege, Ă©rzelmi kötĆdĂ©s mĂ©rtĂ©ke, szexuĂĄlis orientĂĄciĂł, Ă©letkor stb alapjĂĄn, de senkitĆl nem vĂĄrom hogy ilyen alaposan Ă©s precĂzen Ărjon.
OkĂ©, nyilvĂĄn attĂłl IS fĂŒgg. De a szĂ©gyellĆssĂ©g is fĂŒgg mĂĄstol is. Pl ha az orvos lĂĄt vagy tetvĂ©red, vagy kiscicĂĄd, nem ugyan az.
Nem elsĆ sorban reakciĂłra vagyok kĂvĂĄncsi (a reakciĂł kifelĂ© szĂłl, az Ă©rzĂ©s Ă©s gondolat belsĆ)
Akinek van pĂ©ldĂĄja, kĂ©rem gazdagĂtsa vele a lelki vilĂĄgomat
Mivel szĂ©gyenlĆs vagyok Ăgy kellemetlen Ă©rzĂ©s.
Nincs sok kĂŒlönbsĂ©g szĂĄmomra aközött, hogy milyen nemƱ szemĂ©ly lĂĄt meg. Nagyobb nyomĂĄst Ă©rzek akkor, ha ellenkezĆ nemƱ, hisz olyankor jobban szemĂŒgyre vesznek, Ă©rtĂ©kelnek.
Valamivel elviselhetĆbb, ha bĂzom a pĂĄromban, mĂĄrmint mĂ©lyen. Olyankor nem szĂ©gyellem annyira a testem.
Szerintem leginkåbb az miatt van ez, mert nem vagyok megelégedve a testemmel, nekem nem tetszik és ez miatt bem szeretem ha låtnak.
Az aszexualitåsnak a testi szégyenérzethez nem igazån van köze.
AszexuĂĄlis nem feltĂ©tlenĂŒl gĂĄtlĂĄsos a testĂ©re. Ăs egy nem aszexuĂĄlis is lehet full gĂĄtlĂĄsos ha meztelenĂŒl lĂĄtjĂĄk.
Az aszexuålisnak a szexuålitåshoz való hozzållåsa tér el az åtlagtól. Nem a gåtlåsossåga.
Ez kb mitha a vegetåriånusok és az élelmiszer allergiåsok között keresél egyértelmƱ kapcsolatot.
Az aszexualitåsnak nincs oka, az vagy és kész.
Ăn szĂ©gyellĆs vagyok mivel a testem miatt sokat alĂĄztak, lĂ©nyegtelen ki lĂĄt. Ez mĂĄr javult az Ă©vek alatt (ahogy a testem is). Ismerek olyan aszexet aki viszont egyaltan nem szĂ©gyellĆs mivel olyan csalĂĄdban nĆtt fel ahol erre nagyon figyeltek, Ć nudista strandon is volt mĂĄr.
Tovåbbi kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | SzabĂĄlyzat | Jogi nyilatkozat | AdatvĂ©delem | Cookie beĂĄllĂtĂĄsok | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogĂĄssal szeretne Ă©lni valamely tartalommal kapcsolatban, kĂ©rjĂŒk jelezze e-mailes elĂ©rhetĆsĂ©gĂŒnkön!