Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Súlyfelesleggel milyen szexi fehérneműt vegyek fel?
Cicaruha!!! vagy más néven testharisnya. Az zseniális találmány, ápol, eltakar, kontúrt ad, nem vág be.
Vagy, ami nekünk bejött, az bonprix-tól rendelt melltartó-tanga-harisnyatartó kombó, combfixszel.
Esetleg babydoll, ami épp a feneked alá ér.
172 cm/72-73 kg, és sajnos gyárilag renyhe izomtónusú vagyok, azaz, ahol csupa izom, az sem kemény, csak ha megfeszítem, ezért én is bajban voltam/vagyok. Nekem (sajnos) pont hogy tetszenek az ilyen hevederes/szíjas cuccok, de abban kötözött sonka fílingem lenne, ezért marad a necc/háló meg a popó alá érő selyem/szatén és társai.
Szerintem túlértékelt a csipkés fehérnemű :)
Én sokkal jobban értékelem az egyéb fentmaradt, sejtelmes, stb. ruhadarabokat, pl. kigombolt ing/blúz, passzos-szteccses kivágot poló-dressz, miniszoknya (minden más nélkül), térdzokni, akár csak egy öv önmagában, sapka, kesztyű, stb...
19es
Férfi szemmel pedig kiábrándító, ha az egész tested elakarod takarni, plusz azt is takargatod, ami ott van (a kilókat). Ha nem vállaljuk fel 100%ban egymás előtt magunkat, sosem lesz igazán jó a szex. Úgy írom, hogy az én barátnőm is majdnem 100 kg, én azonnal szedek le róla minden ruhát, bármit vesz fel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!