Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Súlyfelesleggel milyen szexi fehérneműt vegyek fel?
3
Azért a 76 kiló az már nem túl esztétikus.
#1 Ilyet inkább rendelni szeretek, legfeljebb visszaküldöm, ha nem jó.
#2 Nem bántasz meg, rajta vagyok.
5
Ne haragudj, csak sok nő ezt nem veszi jó néven, és már nem tudom, hogy mennyire lehet őszinte. Nem szívesen bántok meg senkit, például a 3-as válaszolónak is amit írtam, az nem bántás akart lenni, de mindegy akkor hagyjuk is.
#4 a te orrod merete, a hajszined, az arcberendezesed, a magassagod esztetikus? Valakinek igen, valakinek nem. Ilyen az elet, nem tetszhet mindenki mindenkinek.
Nekem szerencsere jol oszlik el a felesleg, a combjaim vastagabbak, a derekam vekony, mert sportolok 8 eve.
Nem tudom mennyi idos vagy de megtanulhattad volna hogy a magassag es a suly az csak egy szam, lattam mar 165 centis 71 kgos csajt aki vekony volt, es lattam olyat aki duci. Az izomnak is sulya van, es nem mindenkin oszlik el ugyanugy a felesleg.
Szep estet :)
9
Látom megbántottalak, de nem szándékosan, és neked is szeretném elmondani, hogy ne vedd ezt személyes sértésnek.
Köszönöm! Viszont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!