Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Súlyfelesleggel milyen szexi...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Súlyfelesleggel milyen szexi fehérneműt vegyek fel?

Figyelt kérdés
Van rajtam némi súlyfelesleg, főleg hastájékon, de szeretném meglepni a páromat szexi fehérneműkkel, ami kicsit több, mint mondjuk egy tanga. Nézegettem testpántokat, de nem tudom, hogy az vajon nem csak a karcsú lányoknak áll-e jól. Megköszönöm, ha konkrét linkeket is küldtök webáruházból. Nincsenek tabuk, bármit felveszek, ami jól áll, csak az ilyen bilincses, kikötözős dolgok nem játszanak.
2024. jan. 7. 19:24
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Fel kell probalni fotok magadrol es ugy rajossz
2024. jan. 7. 19:26
 2/21 anonim ***** válasza:
15%
Ha azt mondom, hogy add le a feles kilókat, akkor megbántalak? Vagy megbántódsz?
2024. jan. 7. 19:27
 3/21 anonim ***** válasza:
89%
Én 165cm 76 kg vagyok és a New Yorkerben vettem szexi tangát, melltartót amihez combfix csatolható és szintén ott vettem hozzá harisnyatartót (kínai üzletekben is van) az F&F-es combfix a legjobb hozzá csatolva meg méretben is.
2024. jan. 7. 19:27
 4/21 anonim ***** válasza:
11%

3

Azért a 76 kiló az már nem túl esztétikus.

2024. jan. 7. 19:28
 5/21 A kérdező kommentje:

#1 Ilyet inkább rendelni szeretek, legfeljebb visszaküldöm, ha nem jó.

#2 Nem bántasz meg, rajta vagyok.

2024. jan. 7. 19:30
 6/21 anonim ***** válasza:
6%

5

Ne haragudj, csak sok nő ezt nem veszi jó néven, és már nem tudom, hogy mennyire lehet őszinte. Nem szívesen bántok meg senkit, például a 3-as válaszolónak is amit írtam, az nem bántás akart lenni, de mindegy akkor hagyjuk is.

2024. jan. 7. 19:32
 7/21 anonim ***** válasza:
0%
* mennyire lehetek őszinte
2024. jan. 7. 19:33
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
A tanga jól állhat így is, feltéve, hogy a párod szereti a nagy feneket. Még nézegethetsz szexi bodykat is.
2024. jan. 7. 19:37
 9/21 anonim ***** válasza:
84%

#4 a te orrod merete, a hajszined, az arcberendezesed, a magassagod esztetikus? Valakinek igen, valakinek nem. Ilyen az elet, nem tetszhet mindenki mindenkinek.

Nekem szerencsere jol oszlik el a felesleg, a combjaim vastagabbak, a derekam vekony, mert sportolok 8 eve.

Nem tudom mennyi idos vagy de megtanulhattad volna hogy a magassag es a suly az csak egy szam, lattam mar 165 centis 71 kgos csajt aki vekony volt, es lattam olyat aki duci. Az izomnak is sulya van, es nem mindenkin oszlik el ugyanugy a felesleg.

Szep estet :)

2024. jan. 7. 19:42
 10/21 anonim ***** válasza:
6%

9

Látom megbántottalak, de nem szándékosan, és neked is szeretném elmondani, hogy ne vedd ezt személyes sértésnek.

Köszönöm! Viszont.

2024. jan. 7. 19:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!