Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a szexi abban, hogy a pasi szeretné kihúzni a tampont?
Figyelt kérdés
Még sohasem próbálta és kíváncsi lenne rá.2024. jan. 7. 15:29
2/5 anonim válasza:
Ez egyáltalán nem szexi, viszont nekem imponál ha valakiben van érdeklődés olyasmi iránt, amit még nem tapasztalt, meg nem az az egyetlen reakciója, hogy fúj. Bennem is megvan ugyanez, részemről ez teljesen érthető kérés :).
3/5 anonim válasza:
Vagina . Amúgy volt 2 bnőm akik akkor a ciklusban kivántak szexelni nagyobb élvezetet éltek meg . Szégyelték előtte , mert nekik volt új hogy kiváncsi voltam milyen akkor a szex . Nekem nincs vériszonyom az amúgy sem ömlik , a saját verejték meg sperma szag irritál, nekik meg az az izgató .
4/5 anonim válasza:
A pisilés szintén a szemérem borotválás vagy a nő zuhanyzása is izgi .
5/5 anonim válasza:
Igen, csak nem mindegy hogy hány newton erővel rántja meg a zsinórt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!