Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a féfiak szeretnek fiatalabb nőkkel szexelni, akkor a nők is szeretnek fiatalabb férfiakkal szexelni?
Ahogy idosodom, igen. A legtobb partnerem fiatalabb is volt eddig.
31/N
Ez nyilván egyéni, mint minden...
Én pl. 34 vagyok és sem most, sem korábban vonzottak a fiatalabb pasik...
Van aki igen, ettől a nők kicsit másképpen "működnek" fejben mint a pasik. Nem csak a test számít nekik, hanem sokkal jobban a kisugárzás, személyiség, az "összkép". A sokkal fiatalabb pasiknak hiába van fiatalos testük attól még az idősebb nők sokszor éretlennek gondolják a náluk fiatalabbakat.
Summa-summárum, van aki igen, de a többség a saját korosztályára tud csak begerjedni.
Én nem. Nekem az idősebb pasi mindig olyan, hogy is mondjam, megtisztelő volt, hogy ő már milyen tapasztalt, öreg róka és mégis én kellek neki. Mióta öregebb lettem ez annyiban változott, hogy már úgy érzem nekik lehet megtisztelő ha el tudnak engem csábítani, de a korkülönbség ugyanaz maradt, mármint ugyanannyival idősebbek érdekelnek leginkább. Ez kb 10 év. Fiatalabbal nem tudom elképzelni per pillanat, de azt el tudom képzelni, hogy egyszercsak lesz egy pont, mikor már nem mondanám, hogy nem.
40N
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!