Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok miért nem szeretik ha pisilés közben nézik őket?
Figyelt kérdés
Volt egy lány akivel együtt voltunk kétszer is,tök meztelenül megraktam minden pózban,nyaltam minden porcikáját,oda forgattam ahová akartam,megdugtam mindenhogy,aztán mikor kiment pisilni rámszólt hogy nem nézhetem. Mi a gond ha már mindenét láttam?jan. 7. 16:32
1/8 anonim válasza:
Hat igy annyira nem szeretik, mondjuk en mar sok lannyal pisiltem egyutt pl turazas vizparti szorakozas kozben mas helyzet kevesbe tunik furanak
2/8 anonim válasza:
Attol fel berakod a szajaba es nem tud vedekezni
3/8 anonim válasza:
Én van, hogy beszélgetni is szoktam a feleségemmel miközben pisil.
4/8 anonim válasza:
Ez hasonló ahhoz, hogy a nők ha fürdőruhába látod őket nem szégyenlősek, de ha az alsóneműjükben, akkor szégyenlősek, és "ne nézz mááár" :DD Női "Logika".
5/8 A kérdező kommentje:
Na igen,a bikini a másik.Ja,hülyék mind 😂
jan. 7. 19:37
6/8 anonim válasza:
Engem nem zavar ha néz valaki mikor pisilek..L
8/8 anonim válasza:
Mert szégyenlősek, legalábbis egy részük. A feleségem sem pisilt egy ideig úgy ha láttam, de előbb-utóbb az együttélés lebontja a gátlásosság falát. Egyébként jópár barátnőm volt, akivel nem éltünk együtt max együtt jártunk, de simán leguggolt előttem pisilni, ha pl. kirándultunk valamerre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!