Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Néhány férfi miért szereti nézni a nőket még pisilés közben is?
engem hangulattól függően izgatnak a pisis dolgok
de nem mindig erotikus töltete van ennek a dolognak, nem zavar ha a párom/partner pisil, nem mindig emiatt nézem, csak simán ott vagyok
Én nőként is szeretem nézni ahogy egy férfi pisil (nyilván a párom szexprtnerem, nem idegenek). Engem az izgat benne hogy 1) izgi mert kb sose látsz ilyet normál esetben 2) belegondolok hogy a sperma is ugyanonnan jön ki és ez izgató, hogy ennek ellenére másra is használja. És az is tetszik hogy akkor ugye ilyen kis méretű a pénisz amit szinte sose látok ilyen állapotban, csak mereven. És ez izgalmas. Mikor belegondolok milyen hatalmasat változik ha felizgul.
A férfiakat nem tudom mi izgatja a nők pisilésében. De talán az 1) amit írtam az itt is benne van. Ez olyan titkos dolog amit mindenki egyedül csinál a wc ben, amolyan tabu. De mégis te végignézheted.. plusz lehet az is izgi hogy nyilván nem a hüvelyből jön de ugymond a 'punciból' jön ki a pisi is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!