Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Másokat is izgatnak a lógó mellű erősen szőrös nők? Az is izgató, ha nagy klitorisza és szeméremajkai vannak. Az ilyen puncit szerintem a legjobb pisilés után kinyalni, a popsival együtt. Nektek mi a véleményetek erről?
Milyen érdekes. ha ezt írtam volna nem lenne senkinek semmi baja.
Van egy gyönyörű, igényes barátnőm. Mindene borotvált, nagyon szép bőre van.
Nagyon szeretem nyalni a puciját. előfordult már hogy annyira beindultam, hogy zuhanyozni sem engedtem, hanem egyből nekiestem mikor hazaértünk. szerintetek ez nagyon gáz? Ő azt is szereti, ha a popsiját izgatom finoman a nyelvemmel. Ez már túl nagy perverzió? mit gondoltok erről,
na ha ezt írom, ahogy már volt is rá példa, egyből mindenki támogat. Hihetetlen, milyen álszent, érzelmi szokásokon alapul a vélemény alkotás. :D
Gyuri mán' megint te vagy az, oszt' jönnél estére, 7 órára? :D
Erős szőrzet... az intimen nem gáz (sőt), de máshol szimpla igénytelenség. Az hogy meg milyen a klitorisz, szeméremajkak meg teljesen másodlagos. Fontosabb milyen a nő és hogy mennyire van közös hullámhossz, milyen vele a szex.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!