Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól érzékelem, hogy a nőknek nem kellenek az apu testű férfiak?
Figyelt kérdés
Amióta 100 kg fölé híztam, nulla az érdeklődés irántam. Előtte azért nagyobb sikerem volt. 40-es férfi vagyok.2024. jan. 7. 13:09
1/25 anonim válasza:
ez nem aputest, hanem Jabbatest, vagy antitest. :)
3/25 A kérdező kommentje:
178 és a versenysúlyom 174-176 kg volt. 25 kg felesleg van rajtam, ami van 30 is, tekintettel az izomvesztésre.
2024. jan. 7. 13:15
4/25 A kérdező kommentje:
* 74-76 kg, értelemszerűen. :)
2024. jan. 7. 13:15
5/25 anonim válasza:
Miért a férfiaknak kellenek az anyutestű nők?
6/25 anonim válasza:
Ez már nem aputest. Aputest nekem van, aki 91kg vagyok 187cm-hez széles vállal. De van rajtam izom is rendesen, mivelhogy sportolok.
Kérdező bocsi, de mégis mit vársz?
7/25 A kérdező kommentje:
6. Te szerintem nem aputestű vagy, hanem átlagos. De igazad van. Csak érdekel, mit gondolnak a nők.
2024. jan. 7. 13:20
8/25 anonim válasza:
A legtöbb férjes asszonynak otthon pont ilyen van.
Nyilván egy másik ugyanolyan kevésbé hozza már izgalomba.
A fiatalabb csajok meg simán találnak jó, sportos testű, nagyfarkú srácokat.
Nem pocakos 40-est, aki izzad mint a disznó szex közben, aztán 2 perc múlva meg bealszik! :D
9/25 anonim válasza:
Sok nő szereti a mackós alkatú férfiakat, de nem mindegy, hogyan oszlik el az a 100 kg. Ha a felesleg nagy része a hasadon van, azért valóban nem rajonganak. Meg aztán lehet, hogy nem is annyira a kilókkal van baj, hanem az évekkel. Azzal viszont nem tudsz mit kezdeni.
10/25 anonim válasza:
Nyugi én a 65kg se vagyok kelendőbb
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!