Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » A Noknek tenyleg 17-18 cm az...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Noknek tenyleg 17-18 cm az idealis, s az atlag 14-15 cmt csak szimplan "elfogadjak" ?

Figyelt kérdés

Vastagsagnal ugyanez a helyzet ?

Pl. 5 cm vastag az idealis, de a 4 cmt "elfogadjak".. ??

jan. 3. 20:07
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
34%
Egy komoly párkapcsolatban valóban teljesen lányegtelen. 100 másik dolgon bukhat el egy kapcsolat, anyagiak, munka, kulturális szokások, életfelfogás, érzelmiinteligencia, a közös élet, a pénisz ezekhez képest jelentéktelen.
jan. 4. 02:05
 12/13 anonim ***** válasza:
34%
Sosem voltam 15 centinél nagyobbal. Na akkor ilyenkor mi van? Amég nem kerülünk az ágyba, honnan tudnám mekkora?
jan. 4. 07:50
 13/13 anonim ***** válasza:
Nekem 15-16 cm körül van, vastagságra nem mondanám vastagnak, szerintem átlagos vastagságú 3-4 talán 5 cm nem tudom pontosan, de eddig sose volt panasz, vagy lenézés, hogy túl rövid, vagy hogy túl vékony, eddigi partnereim élvezték az együttlétet, 1 éjszaka után nem volt még búcsúzkodásom. F/25
aug. 8. 22:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!