Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Kinek volt lábfétises élménye...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kinek volt lábfétises élménye karácsonykor vagy szilveszter estéjén?

Figyelt kérdés

Én a párommal ketten töltöttük így a létező szinte összes beteg vágyunkat kiéltük amit csak lehet.

Harisnyában takarítás, harisnyazokniba élvezés, gumikesztyűben maszti majd abba élvezés, porszívós önkielégítés, harisnyás popsira élvezés, használt több napos harisnyában való szex ....

2024. jan. 3. 17:33
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
85%
8as nem hangzik rosszul. ^^
2024. jan. 3. 20:43
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

11-es!

Akkor itt a helyed!:)

A 8-as voltam.

2024. jan. 3. 20:49
 13/22 anonim ***** válasza:
83%
Irj privit meglátjuk. :3
2024. jan. 3. 20:58
 14/22 anonim ***** válasza:
81%

Ejfel utan kicsivel mindenki a labammal foglalkozott, tapogattak, fogdostak majdnem 3 oran keresztül,majd egy szexi csizmat huztak ra...(sikeresen eltortem a bokam)

33N

2024. jan. 4. 11:39
 15/22 anonim ***** válasza:
78%
persze hogy volt! anékül nincs egy jó buli! :D barátnőmmel haza jöttünk a családi buli utána haza mentünk megse engedtem le vegyek a ruhát vettem el a sikositót és öntöttem a lábára utána közbe szájával játszott vele utána ment a finom érzéki FootJob és a össze tettem a talpát és dugtam neki és nagyot élveztem >.< de igazából majdnem minden 2. ez van (22/F)
2024. jan. 4. 17:27
 16/22 anonim ***** válasza:
100%

A baratnöm házaspáréknál voltunk bulin. Oók éjfel után a hálóban maradtak, mi a konyhában kocsonyazas közben. Baratnőm az asztal alatt a combomra tólta lábait. Uszodában már leteszteltem, hogy nem csikis, ezért előszőr masszírozni kezdtem, majd a fülembe súgta: inkább csikizd, nem sikítok. Nagyon bírom.

A vacsora így soká tertott, medt felváltva csináltuk. Pezsgőztünk is.

Aztán felállt és az asztalon helyet csinált, és ismét odaadta a lábait. Nagyon elveztük.

2024. ápr. 19. 06:00
 17/22 anonim ***** válasza:
66%
2 hete barátnőmmel és haverral....isteni volt.
2024. máj. 7. 21:49
 18/22 A kérdező kommentje:
17-es mesélj részleteket akarok! :D
2024. máj. 8. 15:51
 19/22 anonim ***** válasza:
83%
Én akit jelenleg nem érdekelnek a lábak és ezt olvassa 😅😅
aug. 11. 19:05
 20/22 anonim ***** válasza:
100%
És megis itt vagy es olvasod es válaszolsz szoval ott mar lesz valami 😪
aug. 13. 12:24
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!