Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, ha kettesben néztek egy filmet egy sráccal iszogattok közben, hogy vegyen rá a srác benneteket, hogy több legyen belőle?
4
De azt a pasi is tudja, hogy neked az a film tetszik is? :D
Mert ha nem, akkor gondolom az sem mentség. Mondjuk én is nagy filmes vagyok.
Hát ha nekem bejön a srác... sokkal inkább a szex, mint bármilyen film :)
#5: Gondolom a film kiválasztásakor látszik, hogy milyen kategóriába esik. Én bevallom, ha olyat rakunk be, amit nagyon vártam már, akkor ha a pasi elkezd nyúlkálni, tuti leállítom.
#6: nyilván jobb a szex, de akkor nem kell kamu filmezést színlelni. Annyira szánalmas, mikor valaki 'filmezni' hív át, közben krvára csak dugni akar. Mondjuk én nem is kedvelem az olyan pasikat, akikkel semmi mást nem lehet csinálni baszáson kívül. Kiábrándító
Akkor hogy kérdezze? Dugunk-e? :D
Marha jól hangzik.
3-as az tipikusan olyannak tűnik aki ilyet ír.. majd amikor férfiként feldobja a szexet ő kiakad :DD
mégis mitjelent az
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!