Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Szexmániás vagyok szerintem....

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szexmániás vagyok szerintem. Mit tehetnék?

Figyelt kérdés
Olvastam,hogy ez a dolog pszichés eredetű, ha feldolgoznám a problémáikat akkor elmúlna?

jan. 2. 17:37
 1/7 anonim ***** válasza:
Milyen problémák?
jan. 2. 17:40
 2/7 A kérdező kommentje:
Gyermekkori főleg
jan. 2. 17:42
 3/7 anonim ***** válasza:
77%
Szerintem az egyes nem azt kérdezte, hogy mikori, hanem hogy milyen? Egyáltalán nem biztos, hogy elmúlna. Az se biztos, hogy az okozza. Ezért kell ilyen esetben szakemberhez fordulni és nem itt kérdezősködni.
jan. 2. 18:13
 4/7 anonim ***** válasza:
77%
Az 1968-as szexuális forradalom óta természetes a nyugati világban, hogy ép fiatalnak az életében a legfontosabb a szabados szexuális élet.
jan. 2. 18:53
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Te inkább hoki mániás vagy. 🤣😅😆😮
jan. 2. 20:47
 6/7 anonim ***** válasza:
Mit takar ez? Milyen gyakran akarod? Bárkivel is vagy azért megnézed a partnereid? Önkielégítéssel hogy állsz? Hány éves vagy?
jan. 2. 21:45
 7/7 anonim ***** válasza:

Volt olyan pasim, aki azt hitte szexmániás.

Szerencsétlennek csak olyan exei voltak, akik mellett folyamatosan kielégületlen volt és ezért gondolta magáról, hogy az.

Összeköltözés után 2 héttel viszont már rájött, hogy teljesen jól el van velem és ugyan fiatalok voltunk és a kapcsolat elején, így volt minden nap szex, néha 2 is, de ez szerintem messze nem az a szexmennyiség, ami extrém lenne.

jan. 3. 08:22

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!