Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tehette ezt a csajom? Megmondtam nem akarok gyereket és kész! Erre tegnap szex közben lovagolt a farkamon és nem szállt le mikor mondtam, hogy elélvezek. Tele fröcsköltem a punciját.
3as csak h tudd egy ferfira nem lehet raeroszakolni egy gyereket....
Okoska
Lemond rola s ennyi az egész
"Gyermektartás: A lemondás nem feltétlenül mentesíti az apát a gyermektartás fizetési kötelezettsége alól."
Azért ennek tessék alaposan utánajárni. ;)
18. Téged az élet alól kellene mentesíteni, hisz nem vagy tisztában azzal milyen felelősségek terhelmek ha valakit teherbe ejtesz.
Remélem, egyszer visszakapod.. vagy te is így fogantál, hogy apád egy farok?:)
19es.teherbe ejtés. Szép szó de ugyis mukodhet h csak az egyik akarja.... ha erre keves a fantaziad h kitaláld hogy hogy akkor azon csodalkozok h levegozol.
Barmerrol is nezzuk ha a ferfi tenyleg nem akarta es megtartani se akarja, nem lehet raeroltetni. Ilyen nincs. Es meg cserebe fizetnie sem kell. Persze ez lemondasokkal jár
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!