Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik ha a barátnőtök menstruálna visszautasítanátok egy hétig, vagy nem zavarna titeket?
Én simán lefekszem vele olyankor is, maximum nyaláskor maradok csak a csiklónál, ha nekem túl sok az a vér. :D
Engem abszolút nem zavar, nem vagyok finnyás, már ha a barátnőmről van szó.
Anno, szingliként, egyéjszakásban azért nem csináltam ilyeneket.
Meg egyébként a párom spec sokkal kívánósabb, ha megvan neki. :D Ki ne akarna napi több szexet? :) Nekem jó, neki jó, sőt, elmondása alapján kevésbé görcsöl a hasam utána. Win-win.
Olyan értelemben nem zavar, hogy undorítana, nincs vele baj, nem lankadok stb.
Egyszer elszakadt a gumi, pózváltásnál kivettem a szerszámot, mint valami horrorfilmben, tiszta vér volt, a punci is teljesen olyan volt, még folyt is ki. Nem taszított a dolog, de azért meglepett, ennyire véres még nem volt sose. 😅
Viszont, nem olyan jó, amikor pl.: véres lesz a lepedő/ágy, akkor azt hirtelen kell kimosni, megszakad a szex stb. Szóval, a menstruáció alatti szex kicsit körülményesebb, mint máskor, nekem ez, ami talán zavaró tud lenni benne.
Én inkább ki várom azt a pár napot s utána viszont annál hevesebbek vagyunk az ágyban !
F.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!