Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
62/73 anonim válasza:
#37 Aki bele ült 200 faszba szerinted le fog horgonyozni egy mellett meg azt keresi, hogy valaki szeresse? Látom szereted a tündérmeséket. :D
Max akkor áll majd meg egy pasi mellett ha az gazdag. De sejtheted, hogy olyannak nem kell. Kb az egész környék tudja róla, hogy az dugja aki csak akarja.
63/73 anonim válasza:
Mindkét szám 35.
A partnerek száma viszont 9 éve változatlan (azóta tart a kapcsolatom a férjemmel), és nagy eséllyel ez így is marad, nekem nem kell más.
64/73 anonim válasza:
#63 honnan tudod, hogy 35? Listát vezettél? Ennyire biztosan nem tudnék visszaemlékezni.
65/73 anonim válasza:
Aspergeres vagyok, számok, dátumok akaratlanul is rögzülnek az agyamban.
66/73 anonim válasza:
#65 hűha! Nincs olyan 35 ember az életemben, akit hiánytalanul fel tudnék sorolni, pláne dátummal. A kevés számú randipartnerem némelyikének még a nevét is elfelejtettem már :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!