Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
33/73 anonim válasza:
29 éves vagyok és eddig 14 partnerem volt.
35/73 anonim válasza:
Azért akadnak itt cseszett nagy ribik mint ez a Lilluci is, kész fertő. Bteszed aztán lerohad.
36/73 anonim válasza:
44 f 40-50 nunis ,fiatalon 6 szűz (16-22 évesen ),és egy nap Balaton 4 csaj .Egyszere egy esso Disco levezető nálam két hölgy de az egyik volt csak tervbe.És hogy még legyen fokozva sogornök😀A csajszi akit régóta ism és a Báttya párja aki egész este egy mosoly semmi erre,szia Kata vagyok van egy Pepsid😂A baratja Németország dolgozott ritkán járt haza .Egyszeri alkalom sose tudta senki;)
37/73 érdeklődő35 válasza:
Szerintem nem ribi. Szeret szexelni,-te nem?- viszont még nem találta meg, aki egy életre lekösse.
38/73 anonim válasza:
10 volt, exemmel együtt 11. Ebből 1 sem volt élvezetes annyira hogy újra vágynék rá. 22N
40/73 anonim válasza:
1, azóta a feleségem, minek váltsak, ha jó
45F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!