Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Joggal rágtam be? Dugtuk a spanommal a csajomat és mikor a spanom elélvezett a comboa spriccelt. Mondtam neki, hogy legközelebb figyelhetnél!
Nyugi, legközelebb egy kicsit nem figyelsz és már a seggedbe spriccel!
Btw: az már nem a te csajod, a hátad mögött dugnak!
Örülj hogy nem máshova ment!
Ez benne van ilyenkor a pakliban, ha finnyázol ilyesmin, nem neked való a többes szex. Vagy húzass gumit vele (amúgy se ártott volna!)!
Én lenyalattam volna a csajjal a combomról és ennyi. Ha már így alakult.
Velünk is előfordult amúgy hasonló, mi felváltva szopattuk a csajt és szinte egyszerre élveztünk el egymással majdnem szemben állva (a lánynak balra illetve jobbra). Az arcára céloztunk, de mindkettőnk nagyobbat spriccelt a vártnál, úgyhogy nem csak a lány arcára jutott sperma, hanem egymás testére is. Konkrétan hasbalőttük egymást, de ment egymás farkára is egy kicsi, mégsem hisztiztünk, a kiscsaj szépen letakarította a nyelvével, mi meg jót röhögtünk a dolgon.
Ne törődj vele.Lecsapod oszt kész.
Legözelebb visszadod neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!