Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok! Kinek milyen érzés...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok! Kinek milyen érzés volt az első anális szex? Lett folytatása?

Figyelt kérdés
Kort is irjatok

2023. dec. 28. 08:11
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
82%

21éves voltam. Igazából sokkal fájdalmasabbra számítottam de őszintén a srácnak sem volt túl vastag farka meg olyan hosszú sem, lehet ez volt benne a jó, kicsit azért szokatlan volt de egy alkalomnak tökéletes volt.

Azóta sem próbáltam, meg azért punciban sokkal jobb érzés így maradnék annál

2023. dec. 28. 11:52
 12/14 gabor49 ***** válasza:
44%
ez a szex része
2023. dec. 29. 05:51
 13/14 anonim ***** válasza:
89%

Nekem sem fajt, pedig mindenhol azt hallottam, hogy szörnyű, fájdalmas stb.

Barátom akarta nagyon, kérdezte egyszer, hogy benne vagyok e, nem akartam neki csalódást okozni, meg úgy voltam vele hogy miert ne, rám is figyelt nagyon, mondta hogy szóljak ha nem jó akkor azonnal abbahagyja, ujazott előtte sokáig, illetve mondta hogy ha nem jó máskor nem kell, mert h van aki szereti, van aki nem, van aki nagyon, van aki egyeltalan és egyik sem gáz. Mi is szoktuk azóta is csinálni. De tényleg csak ennyi a titka, h odafigyeljen rád rendesen, sajnálom wzt a sok rossz élményt amit itt olvasok

jan. 29. 09:57
 14/14 anonim ***** válasza:
45%
Mérettől függő, nyilván ha nagy neki nem engedem, ha átlagos megpróbálHATJUK
ápr. 7. 21:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!