Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok! Kinek milyen érzés volt az első anális szex? Lett folytatása?
Váratlanul ért és iszonyúan gáz volt! Hátulról csinált és egyikünk sem volt már szomjas, mert egy buliból jöttünk haza előtte.
Annyit éreztem, hogy kivette a puncimból, paskolja vele a seggem, aztán hirtelen iszonyatos fájdalom...sikítottam, de csak tolta befelé és röhögött! Majd szét szakadtam, már sírtam úgy szúrta a popsimat! Közbe szorított hogy ne tudjak kiugrani alóla! Akkor tudtam, hogy a kapcsolatunknak 1 év után ennyi volt! Ott és akkor kiégtem, pedig életem nagy szerelme volt a srác! Nagyon megalázó volt, ahogy szabályosan karóba húzott és csak az volt a lényeg, hogy neki jó legyen! 20cm volt neki, azt hittem ott halok meg...
Szerencsére eldurrant úgy 2 perc alatt, nem is baszta nagyon, csak ahogy ráhúzott alattomosan...szóval nekem életem egyik legnagyobb csalódása volt. Aztán még ő játszotta az agyát, hogy kakis lett a farka egy picit.
Ezek után nem lett folytatása, szakítottam vele!
Pár év múlva a későbbi férjem viszont megszerettette velem, bár idő kellett hozzá, hogy rávegyen. Ő figyelmes, nem erőszakos, és kisebb is a fallosza sokkal, ami popsiba nem hátrány...
Ha van sikosito akkor nem faj nem kell felni csak nem
Reszegen kell eloszor kiprobalni es akkor nem lesz baj🙂
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!