Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, köztetek akad, aki szemében azután is férfi maradna a pasi, miután megdugta felcsatolhatós müpénisszel?
Nálunk már volt ilyenre példa. Ugyanúgy férfi a szememben a férjem ettől függetlenül. Mondjuk nálunk én voltam aki feldobta a témát, kellett idő mire bele ment, de ez a szememben a férfiasságára nincs hatással. Csak remélni tudom, hogy lesz még alkalmam, mert számomra hihetetlenül izgató szituáció volt. 🥰
25L
Tudom, hogy ritka, de engem izgat, hogy én dugjak pasit, az eddigi párjaim közül többel is csináltuk az én kérésemre, és nyilván emiatt nem tartottam utána kevésbé férfiasnak őket.
Valahogy nagyon beindít, hogy a férfi, aki egyébként az élet többi területén és alapból a szexben is a domináns fél, ott van előttem kiszolgáltatva, és ő kell befogadja az én "farkamat", úgy, hogy én diktálom az ütemet.
Hasonlóan gondolom mint a nyolcas.
Nem csak izgató, de végtelenül megtisztelő is nekem, hogy ő a befogadó fél, és teljesen megváltozik a tekintete is olyankor.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!