Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire elítélendő számotokra, ha egy fiatal középiskolás korú lány gyakran vesz részt egyéjszakás kalandokban?
Figyelt kérdés
2023. dec. 26. 16:27
21/26 xKakashix válasza:
Komoly kapcsolatra egyik normális palinak sem fog kelleni egy ilyen nő.
22/26 anonim válasza:
Nem mondta a kérdező, hogy szeretne komoly kapcsolatot csak hogy elítéljük-e? De ha minden nő csak párkapcsolatban szexelne és csak a párjával, akkor nagyon kevés b@szás jönne létre kis bolygónkon.
24/26 xKakashix válasza:
#22 Igen tudom és azzal amit mondtam meg is válaszoltam azt, hogy mennyire ítélik ezt el vagy sem, sok embernek vannak kalandjai nincs is ezzel baj, de ha ez egy rendszeres dolog egy nő életében akkor azzal szépen megbélyegzi a jövőjét és nem pozitív értelemben, úgyhogy kb ennyi.
25/26 anonim válasza:
Amennyiben csak b@szásról van szó, mégpedig velem, úgy semmi gond nincs. Párkapcsolatra kéne a halálnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!