Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyéjszakásnál vagy aznap megismert sráccal történő szexnél oráloztál?
Figyelt kérdés
2023. nov. 24. 12:03
1/9 anonim válasza:
Ha én is kaptam utána én is adok. Ha én nem kapok én sem adok. Ennyire egyszerű...
2/9 anonim válasza:
Három lánnyal voltam így együtt, mindegyik csinálta, meg a szájába is fejezte be.
3/9 anonim válasza:
Igen. Eddig sosem volt olyan hogy ne lett volna kölcsönös. Ha mégis megtörténne, akkor nem lenne szex.
5/9 anonim válasza:
Az orál része a szexnek, kb. pont ugyanazt csinálod mint nem egy éjszakásnál (1-2 olyan dolog kivételével amihez már nagyfokú bizalom kell). A különbség, hogy az alkalmi partnereddel nem találkozol utána.
6/9 anonim válasza:
Nem aznap ismertem meg, de nem ismertem jól és nem régóta. Oráloztam. Először meg is kérdeztem tőle, hogy honnan tudhatom, hogy te egészséges vagy és tök pozitív volt, hogy felajánlotta, hogy húz gumit ha szeretném. Végülis nem kértem, de jól esett, hogy ilyen jól reagált. Aztán később szexeltünk is.
9/9 anonim válasza:
Én általában kerülöm az orált egyéjszakás kalandoknál. Egy lány volt, akit kinyaltam olyan körülmények között és csak egy lány volt, aki leszopott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!