Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A páromnak tetszik az egyik fiatalabb haverom. Mit csináljak?
Igen enged meg neki mert izgalmas más után dugni
Nekem nagyon bejön 5 évig éltem ilyen kapcsolatban
Én a helyedben felajánlanám nekik hogy keféljenek, de csak úgy hogy előtted! Vagy 3-asban.
Mindkettő nagyon izgi tud lenni!
De ha nem vagy ott, az max.csak nekik lesz jó!
Szerintem ne hagyd ki semmiképp! :)
Én csak magamból indulok ki (L28), de én egyik komoly kapcsolatomban sem tudtam ezt elképzelni. Mármint, hogy kettesben, vagy hármasban egy másik pasival legyek.
Akkor már benne voltam, amikor a kapcsolat már csak arról szólt, hogy jó a szex és minden más leépült, de ekkor már tudtam, hogy a pasival a hátralévő közös napjaink igencsak végesek.
Szóval attól függ mit akarsz a lánytól.
Én is csak a férjemmel feküdtem le, 17 éves korom óta vagyunk együtt, pedig nem vagyok egy bányarém és még aszexuális sem vagyok, sőt. 😅 Mégsem akarok mással szexelni, azt viszont megjegyzem ha egy-egy pasi jól néz ki. Engem mondjuk jobban izgat, hogy vegyünk be egy lányt.
30/N
Egyrészt mindenképp tisztességes dolog a párod részéről, hogy őszinte.
Azt, hogy mi fér bele a kapcsolatotokba azt mi ismeretlenül nem tudhatjuk. Van akinek már ez sem, van aki simán engedné, sőt még biztatná, izgatná is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!