Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vettétek már el keresztények szüzességét? Ha igen, mik voltak az előzmények, hogyan vettétek rá őket és milyen volt az aktus?
Figyelt kérdés
2023. dec. 25. 15:08
21/24 anonim válasza:
Hát a buddhista egy légynek sem akart ártani soha annyira passzív volt, dög unalom, a muszlim folyton imádkozott és robbantani akart, így inkább hagytam, a taoista állandóan a piacon volt így ejeltettem.
22/24 anonim válasza:
Nekem már sikerült. Azután volt az első keresztes háború.
23/24 anonim válasza:
Nem sosem sikerült, mindig felmásztak a keresztre
24/24 anonim válasza:
Én jártam egy lánnyal aki full vállásos volt emiatt a csókolózáson kívül nem volt benne semmibe hosszú ideig, aztán 18. szulinapja után este nálunk aludt csókolóztunk és oda nyúltam neki, onnantól pedig nem volt megállás :)))
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!