Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon mire gondol egy prosti aktus közben?
Figyelt kérdés
Ha van itt prosti az ő váladzukra lennék legjobban kiváncsi2023. dec. 14. 23:06
1/9 anonim válasza:
Hogy mikor élvez már el ez a csövesbánat és megy a picsába
2/9 anonim válasza:
Ha kicsi a farka arra hogy remélem hamar el élvez és le lép. Ha négy kb arra hogy rohadtul fáj és remélem többé nem jön 😅 de mindenkivel kedves vagyok aki apoltan tisztán érkezik. Ja és ha csokit vagy virágot hoz arra hogy még valami ami mehet a kukába 🤷🏽♀️
3/9 anonim válasza:
Nem vagyok prosti, de szerintem nem nehéz kitalálni, hogy mire gondolhatnak: 💵💵💵
4/9 anonim válasza:
#2 És mi van ha átlagos a farka? 🤔
5/9 anonim válasza:
azon törlhetik a kis fejecskéjüket, hogy vajon mire fogják költeni a lóvét, amit kapnak majd ezért.
6/9 anonim válasza:
Akkor abban reménykedem hamar el megy és mehetek tusolni 😅
7/9 anonim válasza:
Én máshogy vagyok vele mint az előttem lévők, lehet hogy most le leszek pontozva.
Ha jó a pasi akivel éppen vagyok akkor tudom élvezni a helyzetet, magamtól nedvesedek... De mondjuk ha valami kispöcsű béna srác akkor kénytelen vagyok megjátszani magam.
Igazából imádok szexelni, így kötöttem össze a kellemest a hasznossal :D
8/9 anonim válasza:
#7 Voltam ilyen lánnyal, igaz autós kalnd volt, de olyan jól nedvesedett és eléggé élvezte. Na ilyenért megéri menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!