Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Vajon mire gondol egy prosti...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vajon mire gondol egy prosti aktus közben?

Figyelt kérdés
Ha van itt prosti az ő váladzukra lennék legjobban kiváncsi
2023. dec. 14. 23:06
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Hogy mikor élvez már el ez a csövesbánat és megy a picsába
2023. dec. 14. 23:07
 2/9 anonim ***** válasza:
87%
Ha kicsi a farka arra hogy remélem hamar el élvez és le lép. Ha négy kb arra hogy rohadtul fáj és remélem többé nem jön 😅 de mindenkivel kedves vagyok aki apoltan tisztán érkezik. Ja és ha csokit vagy virágot hoz arra hogy még valami ami mehet a kukába 🤷🏽‍♀️
2023. dec. 14. 23:10
 3/9 anonim ***** válasza:
55%
Nem vagyok prosti, de szerintem nem nehéz kitalálni, hogy mire gondolhatnak: 💵💵💵
2023. dec. 14. 23:13
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
#2 És mi van ha átlagos a farka? 🤔
2023. dec. 14. 23:15
 5/9 anonim ***** válasza:
53%
azon törlhetik a kis fejecskéjüket, hogy vajon mire fogják költeni a lóvét, amit kapnak majd ezért.
2023. dec. 14. 23:23
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Akkor abban reménykedem hamar el megy és mehetek tusolni 😅
2023. dec. 14. 23:23
 7/9 anonim ***** válasza:
97%

Én máshogy vagyok vele mint az előttem lévők, lehet hogy most le leszek pontozva.

Ha jó a pasi akivel éppen vagyok akkor tudom élvezni a helyzetet, magamtól nedvesedek... De mondjuk ha valami kispöcsű béna srác akkor kénytelen vagyok megjátszani magam.

Igazából imádok szexelni, így kötöttem össze a kellemest a hasznossal :D

2023. dec. 15. 04:09
 8/9 anonim ***** válasza:
37%
#7 Voltam ilyen lánnyal, igaz autós kalnd volt, de olyan jól nedvesedett és eléggé élvezte. Na ilyenért megéri menni.
2023. dec. 15. 06:59
 9/9 Focibácsi ***** válasza:
A kuncsaftra biztos nem...
2024. jan. 6. 14:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!