Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tegnap szexeltem először egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap szexeltem először egy tapasztalt normális pasival akivel együtt is vagyunk,azt mondta úgy tűnik nekem ez volt az első. Nem úgy írt ezek után vissza ahogy régen..Mit tegyek, nem akarom elvesziteni?

Figyelt kérdés

Semmi jo ejt meg szeretlek puszi semmi, csak azt írta hogy holnap este beszélünk mert napközben dolga lesz. Olyan fura ,nekem tényleg fontos ő mert olyan jól biztonságban érzem magam vele.

De azt is oda írta mikor kérdeztem mi a baj? Azt írta nincs gond nyugi, holnap este beszélünk? Ugye nem akar szakítani?

2023. dec. 23. 06:41
1 2 3 4 5 6
 31/55 anonim ***** válasza:
71%
jó nekem itt, viccesebb az elet ha az idiotakon nevetsz
2023. dec. 23. 10:23
 32/55 anonim ***** válasza:
72%

31

Az IQ és az EQ pont azoknál alacsony aki megaláz és kihúlyol másokat.

Egy fiatal lány bízott valakiben aki csak szexet akart tőle. Szimplán hiszékeny. Megalázni őt ezért gyerekes és szánalmas.

2023. dec. 23. 10:26
 33/55 anonim ***** válasza:
100%
Majd azért ird le mi volt végül.
2023. dec. 23. 11:07
 34/55 A kérdező kommentje:

Le fogom írni.

Nem tudom miért mondta azt a pali hogy vissza fogott voltam mikor rendesen tüzeltem és úgy cumiztam meg lovagoltam mint a csuda. Én nem vagyok vissza fogott.

2023. dec. 23. 11:53
 35/55 anonim ***** válasza:
100%
Lehet azert hogy rafogja hogy azert nem akar tobbet talakozni mert visszafogott voltal😞
2023. dec. 23. 11:57
 36/55 anonim ***** válasza:
100%

Ezen egy nagyon gyerekes viselkedés és az is haláli ezért megvet.

Ha nem volt jó veled a szex egy felnőtt ember kinyitja a száját és megbeszélni, egyébként ezt közbe kellett volna és nem lenne probléma.

2023. dec. 23. 12:00
 37/55 anonim ***** válasza:
82%
Olyan kis naivnak tűnsz. De ez megfelel az életkorodnak. A panzió nekem is fura. Panzióba akkor visz egy pali egy lànyt, ha anyuval él vagy a parjával él. Előbbinél akarhat még továbblepni veled, utóbbinál csak a szex kellett veled. Az, hogy addig amíg eljutottatok a szexig, mit tett és miket mondott, mind belefér abba, h meg akart dugni. Remélem független és továbbra is veled szeretne lenni, én őszintén szorítok Neked. Hapsi vagyok, ezért látom az ő oldalát is. Miután kiderül h mit akar, kerlek írd le. Ha szomorú leszel, írhatsz priviben. Nem vagyok pinavadasz és nem ismerkedni akarok, csak együtt érzek veled.
2023. dec. 23. 12:03
 38/55 anonim ***** válasza:
70%

Ez a Kerdezo a tipikus peldaja a fiatal, naiv, tapasztalatlan lanyoknak.

Kerdezo, sikeresen ki lettel hasznalva, egy strigula voltal. Gratulalok!

2023. dec. 23. 12:27
 39/55 anonim ***** válasza:
83%

38

Igen, kihasználták. Támogatni, biztatni kéne, tanácsot adni neki. Nem lenézni.

2023. dec. 23. 12:53
 40/55 anonim ***** válasza:
8%
39: ember, kussolj mar, nem unod meg?
2023. dec. 23. 13:11
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!