Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tegnap szexeltem először egy tapasztalt normális pasival akivel együtt is vagyunk,azt mondta úgy tűnik nekem ez volt az első. Nem úgy írt ezek után vissza ahogy régen..Mit tegyek, nem akarom elvesziteni?
Semmi jo ejt meg szeretlek puszi semmi, csak azt írta hogy holnap este beszélünk mert napközben dolga lesz. Olyan fura ,nekem tényleg fontos ő mert olyan jól biztonságban érzem magam vele.
De azt is oda írta mikor kérdeztem mi a baj? Azt írta nincs gond nyugi, holnap este beszélünk? Ugye nem akar szakítani?
31
Az IQ és az EQ pont azoknál alacsony aki megaláz és kihúlyol másokat.
Egy fiatal lány bízott valakiben aki csak szexet akart tőle. Szimplán hiszékeny. Megalázni őt ezért gyerekes és szánalmas.
Le fogom írni.
Nem tudom miért mondta azt a pali hogy vissza fogott voltam mikor rendesen tüzeltem és úgy cumiztam meg lovagoltam mint a csuda. Én nem vagyok vissza fogott.
Ezen egy nagyon gyerekes viselkedés és az is haláli ezért megvet.
Ha nem volt jó veled a szex egy felnőtt ember kinyitja a száját és megbeszélni, egyébként ezt közbe kellett volna és nem lenne probléma.
Ez a Kerdezo a tipikus peldaja a fiatal, naiv, tapasztalatlan lanyoknak.
Kerdezo, sikeresen ki lettel hasznalva, egy strigula voltal. Gratulalok!
38
Igen, kihasználták. Támogatni, biztatni kéne, tanácsot adni neki. Nem lenézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!