Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az normális, ha elsősorban nem azért akarom elveszíteni a szűzességem, mert szexre vágyom, hanem azért, hogy a büszkeségemnek jót tegyen? F
Figyelt kérdés
Jelenleg így érzek, hogy nem azért akarom elveszíteni, mert mondjuk dugni akarok (azért is persze), hanem hogy az egómat növelje. Ti mit gondoltok erről?2020. febr. 3. 13:12
1/13 anonim válasza:
Miért lenne nagyobb tőle az egód? Ezt nem igazán értem...
2/13 A kérdező kommentje:
Mert utána már el tudom magamról mondani, hogy nem vagyok szűz. Ami azt jelenti, hogy egy lány lefeküdt velem, magyarul kívánatos voltam számára stb stb. Ezek növelik. Annyira sok ész nem kell hozzá..
2020. febr. 3. 13:17
3/13 jdfGabrella válasza:
Ne nicsald ezt csak mert piszkalnak emiatt.
4/13 anonim válasza:
Az nem normális, hogy ekkora feneket kerítesz neki. A szüzesség nem egy átok és nincs kiírva a homlokodra hogy szűz vagy. Ne foglalkozz vele, ismerkedj, beszélgess, udvarolj, kommunikálj lányokkal mintha már nem lennél az. Normálisan, értelmesen, ne a bugyit akard egyből levarázsolni róluk és előbb-utóbb összejön.
5/13 anonim válasza:
De ennyi erővel az is növelhetné az egód hogy reggelire tojásrántottát ettél. Azt is ugyanúgy végtelen számú ember megtette előtted már de mégsem lettek ezzel többek. Olyan dolgoktól legyen nagy az egód amikre büszke tudsz lenni ne olyanoktól hogy basztál egy random csajjal.
6/13 anonim válasza:
Ezért vagy incel.
Mert nem barátnőt akarsz,hanem megdugni egy olyan embert, akinek nem gáz ha egy egoista lúzer behatol a legbensőbb intim szférájába.
Szóval: irgalmatlan nagy gáz,és egyáltalán nem normális.
7/13 anonim válasza:
Ha ilyen gyerekesen állsz a szexhez, akkor az lesz a legjobb ha még vársz vele pár évet, amíg fejben is megérsz rá.
8/13 anonim válasza:
Nem igazán. Mit szólnál hozzá ha egy nő arra használna téged, hogy az elcsabitasoddal végre megjojjon az önbizalma?
10/13 anonim válasza:
Normális, csak nem szerencsés. De tapasztald meg a szexet (csak ne verj át senkit) és idővel te is rájössz, hogy egyrészt nem nagy dolog, másrészt a kezdeti eufória hamar elmúlik.
Ha összejön a szex, akkor utána (alkalmi kapcsolat esetén) majd azon fogsz aggódni, hogy nem csak mázlid volt-e és megtörténik-e még más nővel is. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!