Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Tegnap szexeltem először egy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tegnap szexeltem először egy tapasztalt normális pasival akivel együtt is vagyunk,azt mondta úgy tűnik nekem ez volt az első. Nem úgy írt ezek után vissza ahogy régen..Mit tegyek, nem akarom elvesziteni?

Figyelt kérdés

Semmi jo ejt meg szeretlek puszi semmi, csak azt írta hogy holnap este beszélünk mert napközben dolga lesz. Olyan fura ,nekem tényleg fontos ő mert olyan jól biztonságban érzem magam vele.

De azt is oda írta mikor kérdeztem mi a baj? Azt írta nincs gond nyugi, holnap este beszélünk? Ugye nem akar szakítani?

2023. dec. 23. 06:41
1 2 3 4 5 6
 11/55 anonim ***** válasza:
90%

Jaj aranyom! Andersen meghalt, Hófehérke qrva lett, Csipkerózsika meg səggből szájba szereti! Te még hiszel a tündér mesében, szőke herceg fehér lovon, ez nagyon aranyos...

2023 van! Mindjárt 2024! Jóreggelt! Csak egy egyszer használatos lyuk voltál neki, nem több. Meg lettél b@szva, oszt pipa. Ment is tovább. Még azt is lefogadom, hogy nős is, mert panzióba vitt egy kufircra néhány órára. Otthon meg azt mondta, hogy találkozója van egy ügyféllel. Te voltál az ügyfél, egy dugásra. Legyen már gyanús! Fogadjunk, hogy beléd élvezett, gumi nélkül, vagy lenyelette veled. Ha punciba ment, még most intézd az esemény utánit!

Ja! A legjobb, ha nem is a rendes nevét tudod.

Így hirtelen elöljáróban ennyi!

2023. dec. 23. 07:33
 12/55 A kérdező kommentje:
De akkor miért sziveszte be az üzeneteimet ha alig írt vissza
2023. dec. 23. 07:36
 13/55 A kérdező kommentje:
???
2023. dec. 23. 07:36
 14/55 anonim ***** válasza:
92%

Üdv a felnőttek világában.

Ne itt hisztizz.

2023. dec. 23. 07:38
 15/55 A kérdező kommentje:
De nem értem akkor mi a f@szt csináljak most? Megvarom az estét vagy inkább most be iszok azt jolvan
2023. dec. 23. 07:40
 16/55 anonim ***** válasza:
88%
Lehet kiábrándítóan béna lehettél az ágyban,ami miatt már nem akar többször megdugni.Erre mondják azt,hogy elbasztad.
2023. dec. 23. 08:03
 17/55 anonim ***** válasza:
100%
Te hanyeves vagy es hanyeves. A pasi? Lehet tenyleg csak szexet akart es ennyi es mivel megkapta igy mar nem kell neki kedvesnek lenni
2023. dec. 23. 08:26
 18/55 A kérdező kommentje:
Én 19 vagyok a pasi 30 de nagyon fiatalos jó.
2023. dec. 23. 08:28
 19/55 anonim ***** válasza:
100%
Áh, nem úgy tűnsz, mint aki annyira tapasztalt, hogy lepedő akrobatikát várt volna. Szerintem pontosan látta, hogy kezdő vagy, beetetett, megvoltál, már nincs miért hajtani. Csak azért nem tilt le, mert esetleg megtart tarcsiba, ha nem lenne más lyuk. Sajnálom. A leckét tanuld meg, mert sok ilyen pasas van.
2023. dec. 23. 08:32
 20/55 anonim ***** válasza:
71%
😂😂😂😂😂 atlagos hulye picsa😂
2023. dec. 23. 08:32
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!