Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Mennyi ideig várnátok első szexxel egy 20-24 közötti szűz lánnyal?
Sajnos a 40-essel értek egyet.
Én nem vagyok szűz, már volt 2 jó hosszú kapcsolatom, de csak komoly kapcsolat érdekel. Csak olyannal fekszek le akit ismerek és megbízok benne.
Ha ismerekedek egy férfival nyilván előkerül ez a téma is. Akkor mindegyik helyesel hogy persze, ő is így gondolja de 2 hét beszélgetés után jön a hiszti hogy ha nem fekszek le vele otthagy.
Az én tapasztalatom hogy nagyon kevés férfi hajlandó várni és megismerni.
Én voltam a 39-es, de azért azt meg kell jegyezni, hogy nem feltétlenül ugyanaz a nő szerepel a két történetben. A kalandozós, megcsalós emékedben nem az erkölcscsőszködős, világfájdalommal sértődött 35-ös szerepel. Nem ugyanazok.
Én sose csaltam meg senkit, de rossz tapasztalatom van nekem is a nőkkel ezügyben. A témánál maradva: heteket, akár egy hónapot is. Volt rá péda nem is egyszer. De az se normális, ha nincs semmi. És erre igazságtalannak tartom reakcióként a 35-östől, hogy "minthogy ilyen mentálitású emberekkel legyek". Senki nem beszélt arról, hogy csak a szex számít. De ez egy fontos része a kapcsolatnak! Ezért igenis várunk rá és várunk. És számít a lelkesedés visszaesésében a folyton elmaradó, elcsúszó szexualitás. Normális igény és mint ilyen, várandó. De senki válaszoló még csak nem is utalt rá, hogy csak ez számít. Hogy csak a szex számít. Csak, hogy meddig tart a lelkesedés, ha mindig húzódik az idő.
Ez nem azt jelenti, hogy csak a szex számít, de mint normális és szerves része egy kapcsolatnak, igen is várandó és a hiánya miatt a lelkesedés előbb-utóbb elfogy. Addig vártunk. Pár hét, egy hónap. És aki ilyen, az nem: "Akinek meg csak a szex kell...".
...meg mint látjuk, a világfájdalmas szűz lányok, akiket mindig csak és kizárólag szexelni akarnak rabszolgaként tartani a csúf kanos kisfiúk és kiéhezett, csorgó nyálú felnőttek. :D Meg kellene már halniuk, vagy mégis mit vársz? >(
Így látják, csak, mert azok szeretik a szexet (mint amúgy persze mindenki)
Kedves 48-as!
Itt nem pár napos ismertségre gondoltam, hanem amikor eltelik az ismerkedéstől számítva 3-4-5 hónap és még akkor sem érzi készen magát a csaj a szexre.
Persze mi pasik is izgultunk az első szex előtt, de megtörtént és csak nevetünk hogy milyen nagy feneket kerítettünk ennek a dolognak.
Szerintem egy 20 feletti szűz lány 3-4-5 hónap ismertség után el tudja dönteni hogy megbízik-e annyira egy pasiban hogy lefeküdjön vele.
Annál tovább szerintem felesleges egy pasi agyát húzni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!