Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Pasik! Mennyi ideig várnátok első szexxel egy 20-24 közötti szűz lánnyal?
Egy szűz lánynak a petting is teljesértékű szex. Így azzal kezdenék és valószínű az első alkalommal még nem tenném be neki, de azért a második olyan esetben amikor bugyiját letolom azért már lenne bennem szándék. Addigra benne is kialakítánám, hogy a szopás-nyalás jó dolog és az orgazmus meg a érzés csúcsa.
Az, hogy ez mikor történhet az a helyszín, alkalom, egyéniség stb kérdése. De gyanítom, hogy egy hónap után már lenne bennem valami türelmetlenség féle ha egyszer sem nyaltam meg a punciját.
Egy bombázó, igazi tünemény nő esetében akinél látom sokat ki lehet esetleg hozni belőle? Max. 1 hónap, többre nincs időm, nem vagyok időmilliomos.
Ja amúgy meg szemét tróger vagyok, de... volt olyan párom akinél egy hónapot vártam. Szép-szép türelemmel, de már az első héten dugtam mással. Úgy voltam vele, ha baby te nem akarod, addig én nem fogok csomót kötni a botomra megoldom addig mással 😂
17:"Felnőtt ember vagyok, nem várakozok.
Max 1 hét."
Na és ez hogy lenne ?
Kedvesem, imádlak, szeretlek, de most akkor is dugni fogunk, ha te azt egyáltalán nem élvezed. Nagyon szeretlek, de még se nem érdekel, hogy érzed magad közben.
26. “ Max 1 hét. […] Na és ez hogy lenne ?
Kedvesem, imádlak, szeretlek”
Az ember nem mondja azt egy lánynak egy hét után, hogy imádja, szereti, és hogy a kedvese. De nyilván ha egy lány húzódozik, mondjuk nem megy fel hozzád, nem érzed rajta a lelkesedést / vágyat / szenvedélyt, akkor ott megreked a dolog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!